Bine ati venit pe pagina Gastro Sibiu Bistro & to go!

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile prezentate mai jos, deoarece prin comanda oricarui bun sau serviciu, prin acest site sau prin telefon, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord sau nu acceptati Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului, va rugam sa incetati imediat utilizarea acestuia.

I. Conditii generale si Definitii

Site-ul Gastro Sibiu Bistro & to go (denumit in continuare „Site-ul”), continutul acestuia, incluzand orice pagina componenta a acestuia, pot fi utilizate numai in conformitate cu conditiile de acces si utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atentie inainte de a utiliza site-ul.

Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a site-ului de catre orice persoana, constituie contractul (denumit in continuare „Contractul”) dintre societatea Gastro Sibiu Bistro & to go cu sediul social in Sibiu, strada Caprioarelor nr.23,  si orice persoana (denumita in continuare „Client”) care plaseaza o comanda de unul sau mai multe produse prin intermediul site-ului Gastro Sibiu Bistro & to go, sau telefonic la unul dintre numerele disponibile pe site. Refuzul de a deveni Client in sensul acestui Contract, presupune obligatoriu incetarea imediata a utilizarii Site-ului.

Prin intermediul Site-ului, Gastro Sibiu Bistro & to go pune la dispozitia utilizatorilor de internet un serviciu prin care acestia pot comanda online sau telefonic produse prezentate pe Site si prin care produsele comandate sunt livrate la adresa furnizata de client („Serviciul”).

Produs (denumit in continuare „Produs”) inseamna orice produs alimentar care poate fi oferit spre vanzare pe site-ul Gastro Sibiu Bistro & to go.

Gastro Sibiu Bistro & to go isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare in prealabil. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare in momentul publicarii lor pe site, fara a fi necesara indeplinirea oricarei alte formalitati. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

II. Plasarea comenzii

Comanda poate fi plasata de pe Site sau prin telefon la numerele afisate pe site.

La plasarea Comenzii, Clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii:

Nume

Numar de contact

Adresa de livrare

Datele cardului utilizat pentru plata (in cazul alegerii acestei modalitati de plata)

In cazul in care datele de contact comunicate la plasarea comenzii (in formularul de comanda sau telefonic) nu sunt corecte (sau Clientul nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii) ne rezervam dreptul de a refuza livrarea comenzii.

Daca livrarea produselor nu este disponibila sau, in cazul in care nu exista capacitate de livrare, un operator va va instiinta printr-un apel telefonic.

Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 22:00.

Toate materialele de informare prezentate pe Site au un caracter de referinta si nu reprezinta informatii exacte despre proprietatile si caracteristicile Produselor, inclusiv culoarea, dimensiunea si forma. In cazul in care Clientul are neclaritati cu privire la proprietatile si caracteristicile Produselor, trebuie sa contacteze un operator inainte de a plasa comanda, acesta neavand dreptul sa ridice obiectiuni in legatura cu acest aspect, in masura in care nu uziteaza de aceasta procedura prealabila.

III. Preturi si modalitati de plata

Toate preturile sunt indicate pe site si sunt corecte la momentul publicarii insa avem dreptul de a le modifica in viitor si de a modifica produsele si serviciile disponibile spre vanzare pe site. In acelasi timp, pretul pentru produsul deja comandat nu poate fi modificat. Toate preturile sunt in RON. TVA-ul este inclus, in afara cazului in care este indicat altfel.

Pretul total al comenzii de bunuri va fi afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Plata trebuie sa se faca integral, pentru toate bunurile expediate, iar metoda de plata trebuie selectionata la plasarea comenzii.

Modalitati de plata:

Plata in numerar la primirea comenzii

Plata prin carduri bancare Visa si MasterCard

Comanda minimă este de 40 RON si nu poate fi modificata de catre Gastro Sibiu Bistro & to go in functie de adresa de livrare.

IV. Livrarea

Livrarea se realizeaza doar pentru comenzile din Sibiu, Selimbar, Sura Mare si zona industriala, aceasta fiind gratuita la comenzi mai mari de 99 lei. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care aceasta nu se regaseste in perimetrul afisat pe site.

Toate comenzile vor fi livrate de catre Gastro Sibiu Bistro & to go. Vom face tot ceea ce este posibil pentru a prepara si a livra produsele in termenul precizat, cu toate acestea insa, nu vom fi raspunzatori fata de Client pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu intarziere. Daca comanda nu este livrata în timpul estimat, ne puteti contacta prin telefon sau email si noi vom depune toate eforturile in incercarea de a livra comanda cat mai repede posibil.

Timpul concret de livrare este determinat tinand cont de distanta pana la adresa clientului, de situatia traficului, de conditiile meteorologice si de alte circumstante care nu sunt sub controlul nostru si sunt comunicate de operator la primirea comenzii. Depasirea termenului de livrare poate fi cauzata de evenimente de forta majora, precum si de oricare factor enuntat mai sus.

In cazul in care se preconizeaza intarzieri fata de termenul de livrare estimat initial si agreat de Client, va vom contacta telefonic pentru a va informa despre noul timp estimat de livrare. In cazul in care nu acceptati noul timp estimat de livrare, aveti posibilitatea in cadrul respectivei convorbiri telefonice de a anula comanda. Se considera ca acceptati noul timp de livrare atat in cazul in care raspundeti pozitiv la apelul nostru, cat si in cazul in care nu va putem contacta telefonic pentru comunicarea noului timp de livrare.

La momentul livrarii, Clientul trebuie sa asigure accesul livratorului in casa / cladire, si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii, pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire. In cazul neacceptarii livrarii comenzii in timpul de livrare comunicat sau in cazul in care livratorul nu reuseste sa livreze comanda din cauza instructiunilor inadecvate ale Clientului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate catre dumneavoastra si implicit, toate riscurile si responsabilitatea in legatura cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastra. Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportam ca urmare a incapacitatii de livrare din vina Clientului vor fi in responsabilitatea Clientului, care va trebui sa despagubeasca integral Gastro Sibiu Bistro & to go pentru astfel de costuri.
In cazul in care circumstante neprevazute impiedica Clientul sa primeasca Comanda, este necesar sa contacteze telefonic operatorii cat mai curand posibil si sa restabileasca locul si timpul de livrare.

Suma minima pentru comanda este de 40 de lei in cadrul listei de cartiere si a zonelor prezentate pe site.

V. Protectia datelor cu caracter personal si politica de confidentialitate

Prin trimiterea datelor personale la comandarea unui produs sau inregistrarea pe site, Clientul este de acord cu prelucrarea acestora. Prin acceptarea acestor reguli, Clientul este de acord sa primeasca mesaje de informare si publicitate de la compania Gastro Sibiu Bistro & to go sub forma de SMS, e-mailuri si alte forme de transfer de informatii.

In cazul in care Utilizatorul  nu doreste prelucrarea datelor sale personale, el trebuie sa contacteze prin formularul de contact de pe Site sau prin e-mail la gastrosibiu@yahoo.com. In acest caz, toate informatiile primite de la Client sunt sterse din baza de date.

Toate datele personale transmise prin intermediul site-ului sunt strict confidentiale si Gastro Sibiu Bistro & to go se obliga sa nu dezvaluim aceste date niciunei terte parti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

Gastro Sibiu Bistro & to go garanteaza respectarea drepturilor prevazute de catre Legea 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice pentru persoana vizata, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Gastro Sibiu Bistro & to go va comunica raspunsul in termen de 15 zile de la data primirii cererii, respectand eventuala optiune a persoanei vizate in ceea ce priveste modalitatea comunicarii, conform celor statuate in paragraful precedent.

Gastro Sibiu Bistro & to go nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Gastro Sibiu Bistro & to go nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

VI. Limitarea raspunderii

Gastro Sibiu Bistro & to go, inclusiv orice angajat, director sau administrator al acestora, nu vor fi raspunzatori pentru nici o pierdere directa, indirecta sau aferenta si pentru nici un fel de prejudicii (incluzand, fara a se limita la: pierderea afacerii sau oportunitatii, pierderea de date, venituri sau profituri de orice fel) decurgand din sau in legatura cu utilizarea Gastro Sibiu Bistro & to go.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Gastro Sibiu Bistro & to go este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Gastro Sibiu Bistro & to go.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare, dumneavoastra sunteti de acord sa ne scutiti de orice raspundere care rezulta din utilizarea oricareri terte parti Site-ului.

 Nu raspundem pentru orice esec sau intarziere in executarea serviciilor sau furnizarea produselor in cazul in care apar probleme ca urmare a oricarui act sau omisiune, care este in afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau actiuni ale partilor terte.

In cazurile de forta majora, Gastro Sibiu Bistro & to go este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea: erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

VII. Drepturi de autor, proprietatea intelectuala

Gastro Sibiu Bistro & to go isi pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la continutul publicat/furnizat prin intermediul Site-ului  (texte, imagini, etc.).

VIII. Litigii

Acest Contract este guvernat si interpretat in conformitate cu legile din Romania. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Contractul prezentat va fi solutionat pe cale amiabila.

In cazul in care partile nu ajung la un acord, litigiul va fi solutionat in instantele din Sibiu, Romania, care vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Clienti si  Gastro Sibiu Bistro & to go ca urmare a folosirii Site-ului, sau a oricarui continut din acesta, conform acestor termeni si conditii.